280 børn og EfB spillere i julehumør

02. Dec. 2015

500 børn og voksne – heraf alene 280 børn i de yngre årgange – deltog i EfB’s traditionelle juletræsfest i Carlsberg Lounge.

Hvert år er arrangementet præget af veloplagte børn, der begejstres allerede ved synet af EfB-logoet på trappen op til loungen med det store juletræ i midten. Entusiasmen holdt sig hele vejen i det velkendte program, hvor nissepigen Charlotte samlede børnene for at kalde på julemanden.

Hovedpersonen sov tungt i år, men endelig viste han sig på etagen oven over, og snart var han i gang med lege og dans omkring træet. Spillertruppen, der var fuldtallig bortset fra den nyopererede Mohammed Fellah og Viktor Pálsson, og de voksne var med i legen. Cheftræner Jonas Dal stillede i stærkeste opstilling med sine tre piger til sin første EfB-juletræsfest.

Efter turen omkring juletræet fordelte spillerne sig på æbleskivebuffeter, borde og gulvet for at hjælpe til og skrive autografer. Hvad angår julehumør har EfB en god og bred trup, og sammen med julemanden uddelte de et specialfremstillet halstørklæde i blåt og hvidt til alle børn, mens de voksne hyggede sig med et glas gløgg.

McDonalds-pigerne er fast inventar med saftevand og den populære aktivitet, ansigtsmaling. Sportifo Nike Football Store solgte autografvenligt udstyr til de børn, der ikke på forhånd havde sikret sig noget af få yndlingsspillerens autograf på. Hans Henrik Andreasen, Nicki Bille og Kevin Mensah var blandt de mest eftertragtede autografskrivere.

Spillerne var i gavehumør lige til det sidste, da børnene fik en blå EfB-sok med juleslik at gå hjem på. Lykkelige, mætte af indtryk og trætte forlod børn og forældre loungen efter halvanden times program.

- Børnene er bare så glade hvert år ved juletræsfesten. Vi har godt fat i de yngste, og man kunne næsten ønske sig, at EfB havde flere af den slags helt hengivne fans. Stor ros til spillerne for at møde veloplagte og klar til at tage del i løjerne, så alle fik en festlig dag, siger EfB’s egen julekvinde, salgskonsulent Lone Marie Jessen.

Af Frede Madsen

nyheder_divider