Networking.jpg - Panorama 2633x1190

Store Netværksdag

Torsdag den 19. juni 2014 kl. 08.00-12.30 i Carlsberg Loungen, Blue Water Arena

Formålet med Store Netværksdag er, at give deltagerne fra de respektive netværksgrupper mulighed for, at komme i dialog med mange spændende virksomhed, og derved udvide sit netværk og gøre mulighederne for skabelse af kunderelationer og forretningsudbytte meget store.

Præsentationer i mindre grupper

Hver deltager får max. 5 min. til at præsentere sig selv og sin virksomhed overfor en 6-mands gruppe. Herefter tid til opfølgning. Inden mødet modtager deltagerne en guideline for præsentationen. Bordene planlægges så vidt muligt efter branche, således deltagerne ikke placeres i grupper med kollegaer fra egen branche.

Møder på 2-mandshånd

3 møder á 15 min. med en af de andre deltagere. Når deltagerlisten sendes ud, kan man ønske at få møde med 3 af de andre deltagere på listen. Vi kan dog ikke garantere, at man kan få alle ønsker opfyldt.

Tilmelding

Du kan tilmelde dig arrangementet via mail til Businessinsport på allan@businessinsport.dk. Sidste frist for tilmelding er den 10. juni 2014. Arrangementet er gratis og uforpligtende – dog kun med 1 deltager pr. virksomhed.

Vi håber at se dig til en udbytterig dag med masser af nye forretningsmuligheder.

Hent invitationen her.