NHC1131326.jpg - Panorama 4896x2211

Regionens dag er en tradition, hvor regionens samarbejdsklubber hyldes på Blue Water Arena. Her marcherer spillere og ledere fra klubberne i en lang række ind på stadion i minutterne før kampen for at vise hele regionens fællesskab.

I år afholdes Regionens dag 2. Pinsedag, mandag den 16. maj i forbindelse med EfB’s hjemmekamp mod Brøndby IF med kampstart kl. 18.00. Alle medlemsklubber inviteres til at stille med et hold (U10) til indmarchen med maksimalt 10 spillere og en leder.

Holdene, der stiller til indmarch, mødes kl. 17.00 i passagen mellem Blue Water Dokken og Granly Hockey Arena.

Alle deltagende klubber modtager på forhånd 20 gratis PRINT SELV-billetter til kampen til fri afbenyttelse og uddeling til fx. ledere og forældre. De fremsendes på mail efter tilmelding. Billetterne er gyldige til SE (D) -tribunen.
BEMÆRK! De spillere og ledere, der deltager i indmarchen føres efterfølgende direkte fra banen ind på SE (D-) Tribunen, og har således IKKE behov for seperate billetter.

Husk at komme i fuld klubdragt således at alle medlemsklubberne bliver synlige på dagen. Kom i god tid og vær’ med til at fejre Regionens dag på Blue Water Arena!

Tilmelding skal ske senest mandag den 9. maj på SPORTI.

På gensyn på Blue Water Arena lørdag den 16. maj.

Med venlig hilsen
Sydvestjysk Fodbold Samarbejde