Velkommen i U10 afdelingen

Leg med bolden og mange boldberøringer er det vigtigste udgangspunkt for træningen af børn i U10. Derfor skal børnene på denne årgang opleve træningspas, hvor den lille runde er mest i centrum, enten i form af individuelle øvelser eller øvelser i større grupper. Spillerne har en alder nu, hvor de skal introduceres for mere fodboldtræning og en øget fokus på, hvad de kan bruge deres individuelle færdigheder til. Det er vigtigt for spillerne at opleve, at de præsenteres for alsidige og varierede træningsaktiviteter med et højt spændingsniveau, og med muligheder for at fordybe sig i individuelle færdigheder.

På denne årgang kan spillerne desuden få meget ud af at arbejde sammen med deres holdkammerater, når der arbejdes med den formelle træning, altså arbejde to og to om én bold, men ogsåi den funktionelle træning. Det er eksempelvis oplagt at lade spillerne spille mange forskellige småspil i grupper af forskellige størrelser. I det hele taget er det vigtigt at begynde at arbejde videre med, at spillerne skal lære at arbejde i relation med andre spillere, og dette i større grupper end hidtil.

EfB's børne- og ungdomskonsulenter, Rasmus Lundager og Simon Karkow, har udarbejdet en træningsmanual til brug specielt for spillere i U10.  

I menuen til venstre kan du finde information om afdelingens træningstider, kampprogram, kontaktpersoner og træningsmanualen.