Velkommen i U9 afdelingen

Leg med bolden og mange boldberøringer er det vigtigste udgangspunkt for træningen af børn i U9. Derfor skal børnene på denne årgang opleve træningspas, hvor den lille runde er mest i centrum, enten i form af individuelle øvelser eller øvelser i større grupper. Spillerne har en alder nu, hvor de skal introduceres for mere fodboldtræning og en øget fokus på, hvad de kan bruge deres individuelle færdigheder til. Det er vigtigt for spillerne at opleve, at de præsenteres for alsidige og varierede træningsaktiviteter med et højt spændingsniveau, og med muligheder for at fordybe sig i individuelle færdigheder.

Træningen skal tilpasses så alle kan være med og føler, at træningen bygger på principperne om jævnbyrdighed og ligeværd. På den måde vil børnene opleve en tryghed og vil trives, således at fokus kan være på træningen og den individuelle udvikling. Derudover skal der spilles meget på to mål. Spillerne har nået en alder, hvor de ikke kun ser til deres egne støvlesnuder, men i stedet er de nu i stand til at overskue lidt større baner, større mål og større udfordringer, hvad angår rumfornemmelse og opfattelsesevne. 

EfB's børne- og ungdomskonsulenter, Rasmus Lundager og Simon Karkow, har udarbejdet en træningsmanual til brug specielt for spillere i U9.

I menuen til venstre kan du finde information om afdelingens træningstider, kampprogram, kontaktpersoner og træningsmanualen.