Velkommen i U12 afdelingen

Leg med bolden og mange boldberøringer er det vigtigste udgangspunkt for træningen af børn i U12. Derfor skal børnene på denne årgang opleve træningspas, hvor den lille runde er mest i centrum, enten i form af individuelle øvelser eller øvelser i større grupper. Spillerne har en alder nu, hvor de skal introduceres for mere fodboldtræning og en øget fokus på, hvad de kan bruge deres individuelle færdigheder til. Det er vigtigt for spillerne at opleve, at de præsenteres for alsidige og varierede træningsaktiviteter med et højt spændingsniveau, og med muligheder for at fordybe sig i individuelle færdigheder.

På denne årgang kan spillerne desuden få meget ud af at arbejde sammen med en af deres holdkammerater, når der arbejdes med den formelle træning men også i den funktionelle træning. I det hele taget er det vigtigt at ar- bejde videre med, spillernes evner til at arbejde i relation med andre spillere og dette i store grupper på helt op til 10 til 14 spillere. 

EfB's børne- og ungdomskonsulenter, Rasmus Lundager og Simon Karkow, har udarbejdet en træningsmanual til brug specielt for spillere i U12. 

I menuen til venstre kan du finde information om afdelingens træningstider, kampprogram, kontaktpersoner og træningsmanualen.