Velkommen i U13 afdelingen

Når der træner på denne årgang skal bolden skal med i så meget at træningen som muligt. Det tilstræbes at den enkelte spiller har mod 1000 boldberøringer i hvert træningspas. Der bruges meget tid på teknisk træning, enten formel træning, 2 spillere om 1 bold eller 3 spillere om 2 bolde, eller den tekniske træning er fokuspunkt i pasnings og spiløvelser.

I U13 afdelingen, begynder vi at bevidst gøre drengene om vigtigheden af selv at ”finde løsninger”. Vi gør derfor meget ud af at rose spillerne selvom ”ideerne” ikke altid lykkes.

Det alt afgørende ved træningen er at den er lærerig og at drengene synes det er sjovt at deltage. Det er derfor vores målsætning er at drengene smiler når de kommer til træning og smiler når de går hjem. Så har dagens træning været en succes!

I U13 afdelingen begynder tilgangen til fodbolden for nogens vedkommende at blive mere elitær og dette er ensbetydende med større udfordringer, og kunsten, eller øvelsen, er at det stadig er og bliver en god oplevelse i drengenes videre udvikling som mennesker og fodboldspillere.

I menuen til venstre kan du finde information om afdelingens træningstider, kampprogram og kontaktpersoner.