Ånden fra AaB-kampen skal med til Silkeborg

20. Nov. 2016

Nogle vil mene, at landskamppausen kom på et ubekvemt tidspunkt for EfB, der gerne tidligere ville have mulighed for at følge op på den fine præstation i 3-0-sejren over AaB. Cheftræner Colin Todd forventer dog, at ånden fra den hårdt tiltrængte sejr er intakt 17 dage senere på Mascot Park i Silkeborg.

- Efter skuffelsen over 2-6-nederlaget og det elendige forsvarsspil i Aarhus viste spillerne karakter og slog tilbage mod Aalborg. Stor kredit til de spillere, jeg havde valgt. De gav et storslået svar. Holdet har to niveauer, og vi må ikke droppe tilbage til bundniveauet mod Silkeborg. Jeg håber på endnu et godt svar fra spillerne i den kamp, siger Colin Todd.

Han var meget tilfreds med de spillere, han bragte ind på holdet for at skabe en vending oven på kampen mod AGF. Jonas Jensen i målet, Jeppe Brinch i midterforsvaret og Jesper Jørgensen på den centrale midtbane, der dominerede en af landets mest erfarne midterakser, Rasmus Würtz og Kasper Risgård. Og så roser han Bjørn Paulsen for hans indsats på højre back-positionen.    

- Spillerne har fortjent en ny chance for at vise samme engagement og niveau som i den seneste kamp. Det var yderligere en bonus, at vi holdt clean sheet, for det vinder fodboldkampe, siger Colin Todd.

Han ser Silkeborgs fine præstationer i oprykningssæsonen, senest 0-0 mod AGF i Aarhus, som et resultat af, at holdet har arbejdet godt sammen, og han betragter kampen som ny alvorlig udfordring for EfB.

Ryan Johnson Laursen er klar efter sin skade og er sammen med den unge angriber, Anders Dreyer, nye i truppen, hvorfra Daniel Stenderup og Brent McGrath glider ud.

EfB spiller kampen i Alka Superliga mod Silkeborg IF mandag den 21. november kl. 19.00 i Mascot Park.

Af Frede Madsen

nyheder_divider