Årets sidste superligakamp mod Randers FC

07. Dec. 2013

Efter en sæsonstart, der blandt andet bød på en flot 4-0-premieresejr over FC Nordsjælland og senere kvalifikation og videre avancement fra Europa League, har Esbjerg fB ramt en bølgedal, som i morgen skal forsøges sluttet i årets sidste superligakamp.

I en kamp hvor det tabende hold vil overvintre under nedrykningsstregen, kan tilskuerne forvente kamp til stregen mellem forårets to pokalfinalister. Da de to hold mødtes i Parken, var det EfB, der trak det længste strå, men i Randers har esbjergenserne ikke vundet siden sommeren 2009.

- Det bliver en hård fight, hvor vi kommer til at møde et Randershold, som vil lægge en masse energi i kampen. Det er to hold, som savner at vinde, og hvor en sejr kan betyde et spring på 3-4 pladser i tabellen, siger cheftræner Niels Frederiksen.

Til kampen vil der være gratis entre for de medrejsende EfB-fans, så spillerne håber på stor støtte fra fansene, for at takke af for et mindeværdigt år, der både har budt på pokalsejr og Europa League.

- Vi håber, at der kommer så mange som muligt og støtter os og bakker os op. I Europa League har vi set, at det giver os noget ekstra, og så skal vi nok sørge for en god afslutning på sæsonen, tilføjer Niels Frederiksen.

Til kampen mod Randers FC afsoner Kian Hansen fortsat karantæne, mens Jesper Rasmussen er tilbage fra sin skade.

EfB spiller kampen i Superligaen mod Randers FC søndag den 8. december kl. 14.00 på AutoC Park.

Af Rasmus R. Nejstgaard

nyheder_divider