Anders Dreyer: Jeg kan fint være med

16. Apr. 2017

Anders Dreyer var for første gang i startopstillingen i en superligakamp og spillede fem kvarter, da EfB lørdag aften i realiteten mistede muligheden for at klare sig fri af playoff-kampe om at undgå nedrykning. Ligesom holdkammeraterne ærgrede han sig over 0-1-nederlaget til AC Horsens, men er ellers mindre mærket af de efterhånden mange kampe uden sejr.

- Jeg skal bare gå ind og spille noget fodbold, og jeg skal blive ved at gøre det, jeg er god til. Jeg skal tro på, at jeg kan sætte en modstander af i en mod en-dueller, og så skal jeg lave nogle dybdeløb. Jeg kan fint følge med, siger den snart 19-årige offensivspiller.

Anders Dreyer kom til en enkelt chance i første halvleg, da han afsluttede med venstrebenet dækket af en Horsens-forsvarer, men Steve Clark i målet var opmærksom på det maskerede forsøg. Ellers havde han svært ved at komme fri til skud over for et Horsens-forsvar med Bubacarr Sanneh og andre voksne drenge.

- Jeg kan mærke, at jeg nu møder spillere, der er hurtigere og mere rutinerede i duellerne, end jeg er vant til. Vi skulle have scoret i vores gode periode i første halvleg, hvor vi efter min mening styrede alt og havde chancerne. Efter pausen var spillet mere frem og tilbage, og så fik de et mål på deres eneste chance ved et hjørnespark, siger Anders Dreyer.

Han erkender, at de tre næste kampe i gruppespillet bliver forberedelse til playoff-kampe, der vil afgøre EfB’s skæbne i Alka Superliga. Det gælder om at gå på banen for at vise sit bedste og tanke mentalt op, inden hver kamp igen kan blive altafgørende.

Anders Dreyer bruger påsken til at slappe af med familien i Bramming. Han var godt brugt, da han blev skiftet ud i det 75. minut, lige efter Horsens havde scoret.

Kræfterne rakte dog til at få overrakt et gavekort til Butcher fra Steen Thomsen, der repræsenterede kampsponsoren, SE.

Af Frede Madsen

nyheder_divider