Arbejdet med bolden testes mod Viborg

27. Jun. 2014

Lørdag eftermiddag spiller EfB sin anden træningskamp forud for den nye sæson, der starter om mindre end tre uger. Modstanderen er superliganedrykkerne fra Viborg FF. Spillet med bolden skal testes, og Niels Frederiksen vil nærme sig sin foretrukne startopstilling.

Der var gang i svingdøren, da 20 spillere fik chancen i søndagens træningskamp mod AGF. Sådan bliver det ikke lørdag eftermiddag, hvor EfB gæster Viborg Stadion klokken 13.00. Flere af de etablerede spillere som Martin Dubravka, Magnus Levken og Jonas Knudsen er tilbage fra ferie og har trænet med de seneste dage. Samtidig gives der debut til den nye offensivspiller Lasse Rise.

 - Nu er det jo snart alvor med de tællende kampe i både superliga og Europa, så vi skal have sporet os noget mere ind på den ønskede startopstilling og givet flere folk 90 minutters fodbold i benene. Vi har også arbejdet en del i ugens løb med boldbesiddelsen og ageren med bolden, når den er på vores fødder, så der håber jeg, at jeg får nogle positive svar fra vore spillere, fortæller EfB´s cheftræner Niels Frederiksen.

Viborg FF voldte EfB problemer i den forgangne sæson i Superligaen. Resultatet blev en sejr, en uafgjort, et nederlag. Så selvom det er en superliganedrykker holdet nu skal møde, så forventer Esbjerg-lejren på ingen måde nogen let kamp.

 - Viborg er et god fodboldhold på højde med mange af superligaholdene - det fik vi selv at føle i sidste sæson. Jeg ser ikke den helt store forskel på Superligaen og de bedste hold i 1. division, så jeg tror absolut, at Viborg vil byde os op til dans. De har også forstærket sig, selvom de er rykket ned, og de tilbyder gode forhold på Viborg Stadion, så jeg ser frem til en forhåbentlig god kamp, hvor vi alle er blevet klogere på, hvor vi står, understreger Niels Frederiksen. 

Af Søren Kaster Poulsen

nyheder_divider