Berlingske Business Briefing

- Leder erfa fra øverste hylde

Vær med når Berlingske Business i samarbejde med PwC, Danske Bank, IF Varde og EfB inviterer Danmarks fremmeste ledere og eksperter til morgenmøder om topledernes nye dagsorden. Under titlen Berlingske Business Briefing inviterer vi til i alt otte morgenmøder med live-transmission til hele landet. På hvert møde interviewes gæsterne af erhvervsredaktør Peter Suppli Benson eller erhvervskommentator Jens Chr. Hansen efterfulgt af dialog med deltagerne.

Erhvervskluben er blevet til i et samarbejde mellem PwC, EfB Elite A/S, Varde Fritidscenter – IFV og Danske Bank Private Banking. Netværksmøderne, hvor deltagerne er i selskab med andre af regionens erhvervsledere, vil foregå på skift i Carlsberg Lounge på Blue Water Arena i Esbjerg og i Varde Fritidscenter. Her vil formen være live-transmissioner af meget handlingsorienterede oplæg fra C20-topchefer og andre ledere fra toppen af dansk erhvervsliv.

- Med Berlingske Business Briefing giver vi førende erhvervsfolk i vores region mulighed for at overvære live-transmissioner af en kvalitet, så man føler, at man sidder i samme lokale som oplægsholderne. Det har hidtil været forbeholdt deltagerne i de eksklusive arrangementer i København samt medlemmerne af tre tilsvarende klubber i Jylland og på Fyn. Samtidig tilbyder vi rammer for netværksdannelse på højt regionalt niveau, siger salgschef i EfB Elite A/S Christine Bendixen. 

Et medlemskab af Berlingske Business Briefing koster 5.600 kr. ekskl. moms om året. Den regionale klub er et samarbejde mellem PwC, EfB Elite A/S, Varde Fritidscenter – IFV og Danske Bank Private Banking.