Besværlig vej over Horsens i DBU Pokalen

28. okt. 2014

Som dansk pokalmester måtte Esbjerg fB i fjor tidligt opgive at forsvare titlen i en periode, da klubben var optaget af at spille med i tre turneringer samtidig. Den skæbne ønsker EfB ikke at lide i denne sæson, om end udfordringen allerede i 3. runde af DBU Pokalen, AC Horsens fra NordicBet Ligaen på udebane, er alvorlig.

- AC Horsens har mange spillere med superligaerfaring, er et af topholdene i NordicBet Ligaen og var et af de sværeste hold, vi kunne trække, når vi ikke kunne møde andre hold fra Superligaen. Senest vandt Horsens 2-1 over AGF, der har en nylig fortid i Superligaen, og holdet var dygtigt i den kamp. Kendetegnende for træner Bo Henriksen spiller de med stort hjerte, energi og fight, siger EfB-cheftræner Niels Frederiksen.

Han lader blot to spillere fra truppen mod Brøndby IF søndag aften sidde over. Anfører Hans Henrik Andreasen plejer sin ømme ankel, men ventes dog at kunne småløbe onsdag og træne fuldt med fredag, og Lasse Rise vurderes at have bedre af at træne end at få begrænset spilletid i Horsens. I stedet er Emil Lyng og Jens Berthel Askou i truppen.

- Selvfølgelig er vi favoritter, men Horsens er ikke et hold, vi ville kunne vinde over ved at spille med reserverne. Vi stiller med stammen fra Brøndby-kampen og nogle af de spillere, der banker på til en plads i startopstillingen, og der bliver nok enkelte udskiftninger i startopstillingen i forhold til søndag, siger Niels Frederiksen.   

EfB spiller kampen i 3. runde af DBU Pokalen mod AC Horsens onsdag den 29. oktober kl. 18.00 på Casa Arena.

Af Frede Madsen

nyheder_divider