Bittert nederlag til AC Horsens

15. Apr. 2017

I bunden af Alka Superliga Gruppespil tog Esbjerg fB i mod AC Horsens, og her var der nerver og drama for alle pengene. Esbjergenserne var mest på bolden, men som mange gange tidligere i denne sæson viste AC Horsens deres styrker på dødbolde, og efter et hjørnespark headede Frederik Møller bolden i mål og sikrede horsensianerne de tre point.

Fra første fløjt var vigtigheden tydelig i dagens kamp, og der var således en mindre stillingskrig i kampens første kvarter, hvor der var meget spil på midten af banen, men ingen afslutninger i felterne. Esbjergenserne arbejdede sig dog nærmere det østjyske felt, og kom også tæt på da Nikolaj Hagelskjær slog bolden indover mod Budu Zivzivadze, der akkurat ikke fik hovedet på. Ved den bagerste stolpe kastede Robin Söder sig efter bolden, men han nåede den akkurat heller ikke.

Esbjergenserne fastholdt presset, og kort tid efter kastede Jesper Lauridsen et langt indkast ind mod Andreas Nordvik, der forlængede bolden. Bubacarr Sanneh forsøgte at cleare bolden, men den havnede i fødderne på Victor Pálsson, der afsluttede mod mål, men Steve Clark i der horsensianske mål reddede afslutningen.

I den modsatte ende af banen begyndte gæsteholdet også at true målet, og ti minutter efter sparkede Frederik Møller et fint indlæg til Kim Aabech, der ved den bagerste stolpe headede mod mål, men Jeppe Højbjerg reddede flot. I det efterfølgende angreb endte bolden ved Anders Dreyer, der fra højre trak ind i banen og afsluttede, men målmanden reddede, og de to hold gik til pause uden scoringer.

Fra anden halvlegs start virkede anfører, Victor Pálsson, opsat på at drive sit hold frem og i løbet af de første fem minutter fik han sendt tre afslutninger afsted mod mål, men desværre måtte han se målmanden klare alle hans afslutninger.

Som mange gange tidligere i AC Horsens kampe, blev det en dødbold, der afgjorde kampen, da Frederik Møller efter et hjørnespark steg højest og fra en position ved den forreste stolpe headede bolden i mål.

Scoringen fik esbjergenserne til at jage udligningen, og Lars Lungi Sørensen satte Victor Pálsson i angrebet. Ham fandt Jesper Lauridsen med et skarpt indlæg fra venstre, men islændingens hovedstød gik forbi mål, og kampen sluttede med et bittert nederlag til AC Horsens.

Af Rasmus R. Nejstgaard

nyheder_divider