Bliv partner

Har du brug for at få dit produkt eller firma profileret gennem et spændende og anderledes markedsføringskoncept kan et samarbejde med Esbjerg fB være løsningen for dig.
Fodbold er klart den mest eksponerede sportsgren i vores samfund, og har som ingen anden sportsgren formået at fange folks opmærksomhed på tværs af grænser, sociale lag, alder og køn.

En del af et stærkt netværk

EfB er leverandør af masser af spænding og begejstring til et engageret og medlevende publikum. VIP arrangementer i forbindelse med vores hjemmekampe byder på en unik mulighed for at tilbyde samarbejdspartnere en anderledes totaloplevelse, der vil blive husket.
Ud over den signalværdi der ligger i at blive forbundet med EfB, åbner et samarbejde også op for utallige lige så spændende muligheder for moderne relationsmarketing. Som samarbejdspartner opnår man adgang til utallige nye relationer i et effektivt erhvervsforum, hvor der er rig lejlighed til at udbygge professionelle forbindelser.

Bliv samarbejdspartner i EfB

Vil du vide mere om mulighederne i et samarbejde med EfB kommer vi gerne med et konstruktivt oplæg til netop din virksomhed. Mulighederne er mange og kan kombineres individuelt efter virksomhedens behov.