Colin Todd: Alle må præstere bedre

30. Nov. 2016

For enhver fodboldtræner er den næste kamp altid den vigtigste, men heller ikke EfB’s cheftræner, Colin Todd, kan skjule, at torsdagens bundkamp mod OB i Odense har særlig betydning for hans holds muligheder for at få kontakt med de foranliggende hold i Alka Superliga.

- Alle kampe har deres karakteristika, og det vil psykologisk være værdifuldt at besejre OB og rykke op som tredjesidst i ligaen. En sejr vil være et boost inden næste hjemmekamp mod Brøndby, siger Colin Todd.

Hans mandskab indhentede to gange FC Nordsjælland og spillede 2-2 i den seneste kamp. Men midt i tilfredsheden over, at moralen stod sin prøve, ærgrede Colin Todd sig atter over, at EfB gav mål væk, som burde have været forhindret.

- Vi må sikre os, at vi kan være mere resolutte som hold, så vi ikke igen kommer på hælene ved at give hurtige mål væk. Det kræver struktur, disciplin, kompakthed og bedre pasningsspil. Hver enkelt spiller må præstere bedre, siger Colin Todd.

EfB deler i mange henseender skæbne med OB i denne sæson. Begge hold har skuffet deres tilhængere og halter langt efter de mål, de satte sig inden sæsonen. EfB sikrede sig sæsonens første sejr med 3-2 over netop OB 22. august, og siden er det blot blevet til en sejr over AaB i begyndelsen af denne måned. Heller ikke OB har haft mange succesoplevelser, men formåede dog at slå Brøndby IF med 1-0 i den seneste hjemmekamp.

Hos EfB afløses Jeppe Højbjerg på grund af rygproblemer af unge Lasse Mikkelsen, og Jesper Lauridsen er klar til at spille efter hæloperation, der har holdt ham ude siden premierekampen mod Brøndby i juli. Han afløser Leon Jessen i truppen. 

EfB spiller kampen i Alka Superliga mod OB torsdag den 1. december kl. 20.00 på EWII Park.

Af Frede Madsen

nyheder_divider