Stifteren af headspace Danmark, Poul Nyrup Rasmussen.

Sammenbold

Corporate Social Responsibility

EfB er mere end en fodboldklub. Vi er et regionalt flagskib, der skaber fællesskab i hele den sydvestjyske region. Sport handler om fællesskab og om at repræsentere sin region, hvilket også indebærer at tage ansvar for Sydvestjylland. EfB’s kerneforretning er i sin natur samfundsgavnlig, da fodboldklubben gennem rollemodellerne på banen og Sydvestjysk Fodbold Samarbejde uddanner lokalbefolkningen i sundhed og fordelene ved at dyrke sport og motion. 

Gennem klubbens CSR-indsats vil udsatte børn og unge få muligheden for store oplevelser med EfB, når de inviteres til fodbold på Blue Water Arena. Under en superligakamp vil dårligt stillede familier, organisationer og foreninger få muligheden for at blive en del af fælleskabet på stadion. Det vil blive en oplevelse, som man vil huske lang tid fremover.

Målsætning:

  • At give noget tilbage til samfundet, og det lokalsamfund som klubben udspringer fra
  • At bidrage med oplevelser og glæde for udsatte børn og unge
  • At bidrage med øget sundhed, trivsel og velvære

Sammenbold

EfB Elite A/S indgik med virkning fra sæsonen 2016/2017 et nytænkende samarbejde med to lokaltfunderede organisationer, headspace Esbjerg og den frivillige hjælpeorganisation, Esbjerg – her passer vi på hinanden, som begge arbejder aktivt med at give udsatte unge et bedre liv og forebygge, at de udstødes.

Læs Nyt partnerskab sparker til indsats for udsatte unge her

Læs Partnerskab kan blive forbillede i hele landet her