D˙bravka & Co. tog fra Aarhus med clean sheet

28. aug. 2015

Esbjerg fB var taget til Aarhus med ønsket om at spolere feststemningen ved Aarhus Festuge, men det lykkedes ikke rigtigt i en chancefattig kamp, hvor ingen af holdene kom på måltavlen, og kampen endte 0-0.

Begge bold startede kampen med et defensivt udgangspunkt for at se hinanden an, men som tiden skred frem satte aarhusianerne sig langsomt på spillet. I kampens indledning og fik aarhusianerne da også sendt et par afslutninger afsted, hvor i sær Danny Olsens flugter halvvejs inde i første halvleg gik tæt forbi Martin Dúbravkas mål.

EfB forsøgte at svare igen i den modsatte ende, hvor især Nicki Bille truede aarhusianernes mål. Først reddede målmand, Steffen Rasmussen, hans afslutning, og derefter headede han indlægget fra Daniel Stenderup i sidenettet.

Aarhusianerne var tættest på at bringe sig foran, da Elmar Bjarnason spillede bolden til Daniel Christensen på venstrekanten. Han slog bolden ind til Kim Aabech, som gik i ryggen på Leon Jessen og holdt ham nede, mens han headede bolden i mål, hvorefter dommeren måtte annullere målet. Kim Aabech var også tæt på at kort inden pause, da han afsluttede fra kort afstand, men Martin Dúbravka reddede afslutningen.

Robin Söder havde inden dagens kamp scoret i de seneste to kampe, og han var også tæt på at fortsætte tendensen, da han tæmmede bolden forbi Daniel A. Pedersen og skød bolden en snert forbi den fjerneste stolpe få minutter inde i anden halvleg.

AGF truede også i den modsatte ende, hvor Kim Aabech drev bolden frem og sendte den videre til Alexander Juel på højrekanten. Han sendte bolden ind til en fri Davit Skhirtladze, som fik en gylden mulighed i kampens sidste minutter. Afslutningen gik dog over mål.

I kampens overtid fik esbjergenserne muligheden for at tage fra Aarhus med tre point, da Nicki Bille spillede bolden ind til Mohammed Fellah, som tog et par træk og afsluttede, men målmanden reddede skuddet, og kampen sluttede 0-0.

- Med den præstation, vi leverer i første halvleg, så skal jeg være tilfreds med 0-0. Vi er slet ikke aggressive nok, og når vi får bolden, så er vi alt for nervøse. Nu fik vi prøvet det, og så må vi se, om vi kan arbejde med det fremadrettet, sagde cheftræner Michael ”Mex” Pedersen.

Af Rasmus R. Nejstgaard

nyheder_divider