De nye kommer i spil mod Skive

11. Jul. 2017

Efter to vidt forskellige opgør i sæsonens to første træningskampe, hvor det er blevet til både en storsejr over Vejle og et lige så stort nederlag til SønderjyskE i lørdags, skal John Lammers og co. tage endnu et skridt i forberedelserne frem imod sæsonpræmieren mod Fredericia, når de onsdag møder 1. divisionsholdet Skive IK.

- Det bliver endnu et skridt i vores forberedelser, og vi glæder os til fortsat at blive komfortabel med vores spillestil. Vi har arbejdet rigtig hårdt på vores opspil i den her uge, og det bliver spændende hvilken forbedring vi ser i morgen, siger EfB's cheftræner John Lammers.

EfB har i ugens løb fået to nye spillere til truppen, og de vil begge komme i spil allerede onsdag ifølge cheftræneren.

- De kommer begge til at få minutter, hvor længe de kan holde, er vi ikke helt sikre på, men de vil komme til at spille. Vi har allerede set spændende ting fra dem i træningen, hvor Agus’ (Garcia red.) rutine og kvalitet lyser ud af ham, mens Nicu (Carnat red.) allerede har vist os prøver på nogle af sine individuelle færdigheder, men naturligvis skal de begge vænne sig til den spillestil, som vi spiller efter her i EfB slutter cheftræneren.

Mens Agus Garcia og Nicu Carnat er hentet til klubben, får Deian Sorescu endnu en mulighed for at spille sig til en permanent kontrakt i EfB, men det er endnu uvist om det bliver til en aftale med den unge rumæner.
Kampen fløjtes i op kl. 13.00 på Spar Nord Arena i Skive, og du kan streame kampen live på EfB’s facebookside.

Af Dennis Backmann Jørgensen

nyheder_divider