EfB led blamage i Aarhus

11. maj. 2016

I en målrig kamp startede første halvleg med stor underholdning og chancer til begge hold, ind til at Danny Olsen kort inden pause bragte AGF foran. I kampens anden halvleg var hjemmeholdet i total kontrol og scorede fire mål, mens Bjørn Paulsen pyntede lidt på resultatet undervejs, så kampen sluttede 5-1.

Kampen begyndte med masser af chancer og underholdning, da Danny Olsen fra højre kanten slog bolden ind til Morten ”Duncan” Rasmussen, der virkede overrasket over at modtage bolden og blot fik brystkassen på bolden, der ramte stolpen på Jeppe Højbjergs mål.

Esbjergenserne svarede hurtigt igen, da Bjørn Paulsen var hurtig over et indkast og kastede bolden til Kevin Mensah, der kombinerede med Jeppe Andersen, så han kom igennem det aarhusianske forsvar og afsluttede mod mål, men Steffan Rasmussen reddede skuddet.

Senere i halvlegen dømte dommeren frispark på kanten af feltet efter en duel mellem Morten ”Duncan” Rasmussen og Jeppe Brinch. Josip Elez tog sig af frisparket, men han måtte se sin afslutning afvist af den fjerneste stolpe.

Kort tid efter var det esbjergensernes tur til at afslutte på stolpen, da Jeppe Andersen pressede Daniel Christensen ved et indlæg, så AGF’eren headede bolden ud for fødderne af Mick van Buren, der flugtede bolden på den fjerneste stolpe.

Kort inden pause bragte hjemmeholdet sig foran, da Nikolaj Hagelskjær clearede et indlæg fra højre i fødderne på Danny Olsen, der flugtede bolden i mål tæt ved den nærmeste stolpe uden chance for Jeppe Højbjerg i målet.

Anden halvleg var ikke mange minutter gammel før hjemmeholdet udbyggede sin føring, da Danny Olsen sparkede et indlæg i hovedet på Stephan Petersen, der headede bolden i mål til 2-0.

Tyve minutter efter havde aarhusianerne et hjørnespark, som i første omgang blev clearet ud til Kim Aabech ved kanten af feltet. Aabech slog bolden indover til Alexander Juel Andersen, der fra kort afstand sparkede bolden i mål til 3-0.

Kort tid efter kom der spænding tilbage i kampen, da Mohammed Fellah sparkede et frispark ind i feltet. Bolden havnede ved Morten ”Duncan” Rasmussen, der ikke kunne få bolden under kontrol, så den hoppede videre til Bjørn Paulsen, der tacklede bolden i mål.

Spændingen varede ikke længe, og blot to minutter efter udbyggede AGF’erne føringen, da Danny Olsen forlængede et langt indkast fra Josip Elez. Jeppe Højbjerg reddede i første omgang en afslutning med en benparade, men bolden endte ved Morten ”Duncan” Rasmussen, der scorede i et tomt mål.

I kampens tillægstid blev et hjørnespark forlænget til Morten ”Duncan” Rasmussen, der sparkede bolden i mål til slutresultatet 5-1.

- Jeg synes at vi spiller en rigtig fin første halvleg, men er lidt uheldig med at komme bagud. I forhold til da vi spillede mod SønderjyskE, så var det her faktisk et step up, men når man taber 5-1, så kan man ikke bruge det til ret meget. Nu må vi prøve at gå hjem og kigge på noget af det duelspil, som jeg synes, vi var fine nok til i første halvleg, sagde Jonas Dal.

Af Rasmus R. Nejstgaard

nyheder_divider