EfB sejrer i UEFA Youth League

Med en sejr på udebane over de finske mestre har EfB sikret sig et godt udgangspunkt inden returopgøret.

Det var godt nok hjemmeholdet Käpa, der kom foran efter en lille halv time, men det var EfB, der sad tungt på opgøret, da de forsvarende danske U19-mestre gæstede deres finske kollegaer. Derfor var det også fuldt fortjent, at den tidligere Starup IF-spiller Oliver Olsen kunne udligne inden pausen, og det skulle være et signal om, hvad der ventede efter pausen.
Her fik Patrick Egelund, der har en baggrund i SFS-klubben Holsted fB, sendt den forløsende scoring i nettet efter 69 minutter. Det betød ikke bare en vigtig sejr på 1-2 på udebane, men også et solidt udgangspunkt inden returopgøret hjemme på Blue Water Arena den 18. oktober, hvor vinderen kan sikre sig avancement og et opgør mod enten italienske Inter eller ukrainske Dinamo Kiev.
Se flere reaktioner fra blandt andet cheftræner Lars Vind senere på EfB’s Facebookside.