EfB siger farvel til Andreas Nordvik

11. Jul. 2017

Det har længe været en offentlig hemmelighed, at Andreas Nordvik efter sommerferien med alt sandsynlighed ikke længere skulle optræde i den blå og hvide trøje på Danmarks vestkyst, og det er nu en realitet.

- Andreas’ kontrakt er blevet ophævet som en konsekvens af nedrykningen. Andreas er ikke en 1. divisions-spiller, han hører til på et højere niveau. Vi vil gerne sige stor tak til Andreas for hans indsats her i klubben, og vi ønsker ham det bedste i fremtiden fortæller sportsdirektør, Ted van Leeuwen.

Nordmanden kom til Esbjerg i begyndelsen af 2016 fra den norske klub, Sarpsborg 08, og det er med et smil på læben, at den norske forsvarsspiller kigger tilbage på tiden i Esbjerg.

- Jeg har været rigtig glad for min tid i Esbjerg og EfB. Jeg har haft det godt med alle, der har deres daglige gang i EfB og ikke mindst fansene, som EfB virkelig skal være glade for. De har virkelig imponeret mig, ikke mindst i de playoff-kampe, vi havde her i foråret.

Andreas Nordvik indrømmer da også, at han heller ikke kommer til at slippe EfB fuldkommen, når han i dag forlader Blue Water Arena for sidste gang som Esbjerg-spiller.

- Jeg ønsker kun klubben alt det bedste, og jeg er sikker på, at EfB rykker direkte op igen. Jeg kommer helt sikkert også til at følge med, når jeg nu drager ud på nye eventyr slutter, Andreas Nordvik.

Andreas Nordvik nåede i alt at spille 27 kampe for EfB og blev noteret for to mål.

Af Dennis Backmann Jørgensen

nyheder_divider