EfB skal genfinde aggressiviteten i Horsens

30. sep. 2016

EfB er mentalt ramt af 0-3-nederlaget i bundopgøret mod FC Nordsjælland, og cheftræner Colin Todd erkender, at den seneste præstation tærer på hans tålmodighed. Han forventer en helt anden aggressivitet i lørdagens udekamp mod oprykkerne fra AC Horsens, der blot har tabt tre af 11 kampe og med 14 point tilhører midterfeltet i Alka Superliga.

- Vi har forbedret os og taget skridt frem i flere af de seneste kampe, men mod FC Nordsjælland var det fire-fem skridt tilbage, og det har ramt spillertruppen hårdt. Ansvaret er mit, men vi kan ikke tillade os at spille en første halvleg som den i søndags. Vi har ikke råd til at være så passive som i den kamp. I Horsens må vi rejse os og være klar til at blive målt mod et hold, der har vist sult, indstilling og har spillet op til sin formåen, siger Colin Todd.

EfB er med syv point bundhold i Superligaen sammen med OB, og ifølge Colin Todd er der først og fremmest behov for at vise en langt mere aggressiv attitude i de kommende kampe.

- Vi kan ikke spille fodboldkampe, som vi gjorde senest, og spillerne ved det. Vi har tidligere vist aggressivitet i anden halvleg mod AaB og FC Midtjylland på udebane, men vi skal være i stand til at gøre det så meget som muligt af 95 minutter i hver kamp, siger Colin Todd.

Andreas Nordvik er tilbage efter en mindre muskelskade, og Mathias Kristensen er ligeledes ny i truppen. De afløser Jeppe Brinch og Mark Brink.

EfB spiller kampen i Alka Superliga mod AC Horsens lørdag den 1. oktober kl. 16.00 på Casa Arena.

Af Frede Madsen

nyheder_divider