EfB skal nedbryde velorganiserede Randers FC

15. sep. 2016

EfB er tilbage på Blue Water Arena i de to næste kampe i Alka Superliga, fredagskampen mod Randers FC og bundopgøret mod Silkeborg IF tirsdag. Cheftræner Colin Todd har en ambition om at gøre Esbjerg til et svært sted at gæste for andre superligaklubber, og det skal de to kommende modstandere mærke.

- Vi har vist meget fint initiativ i de to foregående hjemmekampe mod OB og AGF, den sidste under svære omstændigheder, og vi skal også være i stand til at få Randers på hælene. Randers har været god til at holde clean sheet, holdet har en god struktur, og det har flere spillere, der kan true os. De er svære at nedbryde, men det skal vi forsøge, siger Colin Todd.

Han var stærkt misfornøjet med EfB’s indsats i første halvleg af kampen mod FC Midtjylland på MCH Arena, om end han vurderer, at midtjydernes 3-0-sejr var for stor.

- Der var mere formål og struktur i indsatsen efter pausen, og i 35 minutter matchede vi Midtjylland og fik dem med vores boldbesiddelse til at arbejde mere. Straffesparket ændrede kampen, og vi gav to mål væk derefter. Men vi tjente med vores indsats i anden halvleg til at få noget med fra kampen, siger Colin Todd.

Han ønsker ikke at gøre det til et tema, at Randers må undvære sit normale midterforsvar med Mads Fenger og Mads Agesen, der begge pådrog sig karantæne i den seneste kamp mod Lyngby BK, sidstnævnte straffet efterfølgende af DBU’s disciplinærudvalg. Randers har et topholds medgang og skal nok blive en vanskelig modstander på trods af svækkelsen.

EfB’s trup er uændret i forhold til kampen mod FC Midtjylland.

EfB spiller kampen i Alka Superliga mod Randers FC fredag den 16. september kl. 18.00 på Blue Water Arena.

Af Frede Madsen

nyheder_divider