EfB storsejrede i første test

30. Jun. 2017

På en flot bane i Ølgod foran små 500 tilskuere spillede EfB i dag efterårets første træningskamp, hvor de kommende ligakonkurrenter blev sendt afsted med et 5-1-nederlag i bagagen.

Esbjergenserne fik en kanon start på kampen, og allerede efter to minutter var det unge Anders Dreyer, der gjorde til 1-0 for EfB, da hans langskud blev rettet af og gik i mål. Kort efter blev Vejles Domenic Vinicius udvist efter noget, der kunne ligne et slag mod Jeppe Brinch. Vejle Boldklub fik en ny man på banen, og 10 minutter senere var det så Vejles tur til at komme på måltavlen, da et flot langskud af Kim Elgaard røg ind bag Jonas Jensen . Resten af halvlegen bød på flere gode muligheder til Mathias Kristensen, Anders Dreyer og William Møller, men trods det blev det ikke til flere chancer.

I pausen skiftede klubbens nye cheftræner, John Lammers, hele otte spillere, og efter 11 minutter af anden halvleg fik en af indskifterne den første chance. Nogle gode EfB-kombinationer over venstre siden endte hos Budu Zivzivadze der hamrede bolden på overliggeren, men desvære ramte bolden på den forkerte side af målstregen.

Små fem minutter senere var det igen Zivzivadze, der var på spil. Efter lidt gode kombinationer med Brent McGrath driblede han efter et par Vejle-spillere og afsluttede tæt forbi højre stolpe. Tredje gang skulle dog blive lykkens gang for Budu Zivzivadze, da han afsluttede et fantastisk forarbejde af Mark Brink med en inderside i bedste Jon Dahl Tomasson-stil og gjorde det til 2-1 for EfB.

Med små fem minutter tilbage blev det til 3-1 da Zivzivadze igen var på pletten og sparkede bolden i det tomme mål. Efterfølgende nåede Mathias Kristensen at gøre det til både 4-1 og 5-1, og de små 500 tilskuere, der denne fredag aften havde trodset regnen, fik virkelig noget at gå hjem på og kan nu allerede glæde sig til næste lørdag, hvor modstanderen i EfB’s anden træningskamp er SønderjyskE.

Af Dennis B. Jørgensen

nyheder_divider