EfB tester mod SønderjyskE

07. Jul. 2017

Efter to ugers træning, herunder fem dage på træningslejr i Vildbjerg, møder Esbjerg fB nu SønderjyskE i superligaholdets sidste test inden turneringsstart næste weekend. Det bliver dermed med to forskellige udgangspunkter, de to hold mødes lørdag kl. 13.00 på Sydbank Park.

- Det bliver en svær kamp, da de er i slutningen af deres sæsonforberedelser, mens vi blot er i vores anden uge. Vi har haft en hård uge, så det bliver også fysisk hårdt for spillerne. SønderjyskE har haft seks ugers forberedelse og ser kampen som den sidste test inden, de starter op i Superligaen næste weekend, mens det for os blot er det næste skridt i forberedelserne til den kommende sæson, siger EfB’s cheftræner John Lammers.

På træningslejren i Vildbjerg har en række unge spillere deltaget, og det har både været gavnligt for ungdomsspillerne og for førsteholdstruppen.

- Det har været en god oplevelse for de unge spillere. Det går lidt hurtigere her, end hvad de er vant til, men de arbejder hårdt og lærer en masse, som de kan bruge i ungdomskampene. Nu ved de, hvor de skal forbedre sig for at kunne være med på dette niveau. Når man arbejder intenst sammen, lærer man hinanden at kende, og spillerne lærer, hvordan vi vil spille her i EfB. Det skal være tydeligt for alle, hvordan vi vil spille, og hele truppen tager heldigvis godt i mod det, jeg siger, og arbejder med alt, hvad de får af opgaver, siger John Lammers.

John Lammers forventer at starte lørdagens kamp mod SønderjyskE med en rutineret kerne, mens de yngre spillere løbende vil komme på banen, som kræfterne slipper op.

EfB spiller træningskampen mod SønderjyskE 8. juli kl. 13.00 på Sydbank Park.

Af Rasmus R. Nejstgaard

nyheder_divider