EfB vil ære Tage Sørensen før sidste hjemmekamp

18. maj. 2016

Da vi i EfB modtog budskabet om Tage Sørensens død, fyldtes vi af vemod og taknemmelighed over den indsats, han gennem årene har ydet for vores klub. 

Ligesom Tage Sørensen kunne være utålmodig, når udviklingen ikke gik hastigt nok i hans virksomheder, havde han længe nok fulgt EfB’s nedtur i dansk fodbold i 80’erne og 90’erne, da han besluttede at skride til handling.

I juni 1997 skrev han et brev til borgmester Johnny Søtrup, hvori han beskrev sit mismod med EfB’s situation og tilbød at medvirke til at føre klubben tilbage til tidligere tiders storhed. Ikke som bestyrelsesmedlem eller på anden synlig vis, men som den diskrete mæcen, der ville sin by og dens bedste fodboldhold det bedste.

Lige siden har EfB nydt godt af den store og helhjertede opbakning fra Tage Sørensen, familien og de virksomheder, han etablerede og ejede. Blue Water Arena var ikke blevet en realitet som et af landets fineste stadioner uden hans støtte i den pæne millionklasse. Claus Sørensen-koncernens deltagelse var og er fortsat en rygrad i opbygningen af det fodboldselskab, der siden 1998 har drevet professionel fodbold i Esbjerg.

Vi har meget at takke Tage Sørensen, hans familie og hans virksomheder for. I forbindelse med sæsonens sidste hjemmekamp, mod FC København torsdag den 26. maj, vil vi inden kampen ære ham med et minuts klapsalver, ligesom EfB’s spillere vil bære sørgebind.  

Søren Poulsen
Adm. direktør
EfB Elite A/S 

nyheder_divider