EfB vil ud over stepperne i test mod Vendsyssel

28. jan. 2016

Efter 1-0-sejre over superligakollegerne fra AGF og Lyngby BK møder EfB fredag eftermiddag yderligere et af topholdene i Bet25 Ligaen, Vendsyssel FF, i årets tredje testkamp. I forhold til de to første træningskampe er truppen denne gang snævret ind til 14 spillere.

- Så mange spillere som muligt skal have 90 minutter i benene i de to kommende træningskampe mod Vendsyssel og Fredericia. Vi ved, at spillerne er trætte af intensiv træning, men det er vigtigt for dem at spille hele kampe. I kampene mod AGF og Lyngby har alle de spillere, der er til rådighed, fået spilletid og mulighed for at vise sig frem. De gælder også helt unge spillere som Daniel Anyembe, Jacob Lungi og Mark Brink, som vi har fået et bedre indtryk af. Hidtil har vi taktisk fokuseret meget på, hvordan vi skulle placere os på banen. Nu vil vi se på det fremadrettede spil, og hvordan vi kommer frem til chancer så hurtigt som muligt. Mod AGF viste vi i perioder fint spil, hvorimod boldomgangen blev for langsom mod Lyngby, siger assistenttræner Lars Justesen.

EfB møder tirsdag den 2. februar FC Fredericia på udebane i den sidste testkamp inden afrejsen til træningslejren i Belek i Tyrkiet 8. februar. I den kamp vil opstillingen være ændret på de fleste pladser.

Den forventelige startopstilling mod Vendsyssel er:

Jonas Jensen – Nikolaj Hagelskjær, Marco Lund, Jeppe Brinch, Leon Jessen – Casper Nielsen, Magnus Lekven, Jesper Jørgensen, Bjørn Paulsen – Lasse Rise, Mick van Buren.

Udskiftningsspillere: Jeppe Schultz, Jacob Lungi Sørensen og Emil Lyng.

Træningskampen mellem EfB og Vendsyssel spilles fredag kl. 14.00 på kunstgræsbanen ved Gl. Vardevej. Kampen i Fredericia spilles tirsdag den 2. februar kl. 12.00.

Af Frede Madsen

nyheder_divider