EfB – AaB version 2.0: Aggressivitet

04. mar. 2015

Esbjerg fB’s spillere og trænerteam har slikket sår efter den skuffende præstation mod AaB i Alka Superliga mandag aften. Blot tre døgn efter følger revanchen, når de to hold atter mødes på Blue Water Arena i DBU Pokalen. 

- Hovedtemaet for os er, at vi skal være dygtigere til at forsvare og holde AaB fra at få så mange chancer, som holdet fik i den første kamp. Det skal vi gøre ved at praktisere den aggressivitet, som vi ikke fik frem mandag aften, uanset om vi stod højt eller lavt på banen. Vi var heller ikke dygtige nok på bolden. Når det er sagt, spillede AaB godt og klogt og ramte os hårdt, siger EfB’s cheftræner, Niels Frederiksen.

Han forventer at se 11 spillere i startopstillingen, som er optændt af hævntørst og lyst til at revanchere den dårlige præstation og 3-1-nederlaget. Den tilgang til kampen bekræftes af forsvareren Daniel Stenderup. 

- Vi skal ud og vise, at præstationen i mandags var langt under vores niveau. Det var tydeligt at se, at der manglede vilje, og at særligt presspillet ikke fungerede, som vi ønskede. Med den kæmpeskuffelse ligger det lige til højrebenet, at vi er fulde af hævntørst, siger Daniel Stenderup.

De danske pokalmestre fra 2013 prioriterer DBU Pokalen højt i mødet med de forsvarende pokalmestre fra AaB, og Niels Frederiksen stiller med, hvad han på baggrund af præstationen og den fysiske tilstand efter mandag aften vurderer, er det stærkest mulige hold.

- Vi tager to hensyn: Det ene er friske ben, og så lægger præstationen forleden op til, at vi på udvalgte positioner giver andre spillere chancen, siger Niels Frederiksen.

Ændringerne afspejler sig ikke i 19-mandstruppen, der er identisk med den foregående.

EfB spiller kvartfinalen i DBU Pokalen mod AaB torsdag den 5. marts kl. 20.30 på Blue Water Arena, og billetpriserne er kun kr. 50,- for voksne og kr. 10,- for børn/juniorer.

Af Frede Madsen

nyheder_divider