EfB tabte i Munkebo

05. Jul. 2014

Jakob Ankersens frisparksscoring var ikke nok, da EfB tørnede sammen med OB i Munkebo. Fynboerne vandt opgøret med 2-1, selvom esbjergenserne spillede sig frem til flere store chancer.

Selvom esbjergenserne indledte kampen som det farligste hold, var det alligevel fynboerne var først på måltavlen. OB-keeper Mads Toppel og resten af den fynske defensiv fik nok at se til i sommervarmen, men Emil Larsen havde skarpheden og bragte OB i front, da han loppede bolden i mål.

Jakob Ankersen fik inden pausen udlignet for EfB, da han smækkede et frispark direkte i kassen. Trods mange chancer forblev Ankersens frisparksscoring esbjergensernes eneste i kampens første 45 minutter.

Vestjyderne fik den værst tænkelige start på anden halvleg. Efter kort tid kunne Bashkim Kadrii runde et velspillet OB-angreb af og på ny sikre værterne føringen.

Udligningen lå og lurede, da esbjergenserne mod kampens slutning øgede presset mod OB-målet, men chancerne blev med vestjyske briller desværre ikke omsat til den udlignende scoring, så Kadriis scoring endte med at sikre hjemmeholdet sejren.

Af Lars Johansen

nyheder_divider