En dårlig anden halvleg blev katastrofal

09. aug. 2015

Høj sol og Alka Superligas børnekampagne, hvor 3.500 Rally Towels blev uddelt, havde samlet masser af mennesker på Blue Water Arena. En kedelig første halvleg blev dog fuldt op med en katastrofal anden halvleg, hvor sønderjyderne scorede fire mål og sendte esbjergenserne ned i kulkælderen.

Kampen startede i et lavt tempo, hvor EfB forsøgte at øge tempoet, mens SønderjyskE gentagne gange forsøgte at bremse det ved at bruge lang tid på hver eneste dødbold. Til trods for dette var det EfB, der var farligst i første halvleg, da Mohammed Fellah løftede bolden frem til Robin Söder, der tippede den over en fremadstormende Marin Skender men også et par centimeter forbi målet.

Knap var spillerne kommet tilbage på banen fra anden halvlegs start, før bolden var i det vestjyske mål, da Joao Pereira slog bolden ind til Johan Absalonsen, der hoppede højere end Daniel Stenderup og headede bolden i mål.

Kort tid efter blev ondt værre, da Tommy Bechmann efter en omstilling slog bolden op til Troels Kløve på højrekanten. Han trak ind i banen og rundede Leon Jessen, inden han hamrede bolden forbi en chanceløs Martin Dúbravka.

EfB forsøgte kort tid efter at svare igen, da Leon Jessen og Mikkel Vestergaard kombinerede i venstre side af feltet. Mikkel Vestergaard erobrede bolden fra Tommy Bechmann og sendte den ind til Nicki Bille, som hamrede den i mål. Dog havde bolden akkurat sluppet linjen inden indlægget, og dommeren annullerede målet.

Senere mistede Daniel Stenderup bolden til Tommy Bechmann og i et forsøg på at tilbageerobre bolden nedlagde han Tommy Bechmann, og dommeren pege på straffesparkspletten. Bjørn Paulsen gik til bolden, men for anden kamp i træk lykkedes det for Martin Dubravka at redde et straffespark.

Det kortvarige momentum fra et reddet straffespark forsvandt hurtigt, da Adama Guira erobrede bolden fra Hans Henrik Andreasen og sendte den videre til Tommy Bechmann, som alene med Martin Dúbravka hamrede bolden i mål til slutresultatet 4-0.

Af Rasmus R. Nejstgaard

nyheder_divider