Esbjerg fB starter tæt program i Slagelse

19. okt. 2013

Efter to ugers landskampspause fortsætter EfB efterårets tætte program, hvor der både spilles i Superligaen, Europa League og DBU Pokalen. Det første skridt tages på søndag kl. 14.00 mod FC Vestsjælland.

FC Vestsjælland og Esbjerg fB har kun mødtes en enkelt gang før, og her skete det blot fire dage efter en hård Europa League-kamp mod AS Standard Liége. Søndagens opgør giver dermed nogle helt andre rammer for opgøret, da esbjergenserne nu har haft to ugers pause til at restituere.

- Pausen er brugt til at gøre spillerne både fysisk og mentalt klar efter et hårdt program. Jeg vil ikke sige, at vi har forberedt os anderledes end sidst, men forhåbentligt har vi lidt friskere ben, siger EfB’s cheftræner, Niels Frederiksen.

Da de to hold mødtes sidst, var det med et sjællandsk hold, der havde tro på tingene efter to sejre i træk og kun et enkelt nederlag i holdets første otte kampe i Superligaen. Efter nederlaget til EfB har sjællænderne blot fået et enkelt point i de to følgende kampe, så man kan forvente nogle revanchelystne spillere, der vil tage imod EfB.

- Vi havde en god oplevelse, sidst vi var i Slagelse, og vi har lært lidt af den kamp, som vi kan tage med. Vi er nødt til at være opmærksomme på FC Vestsjællands lange bolde og deres standardsituationer, som begge kan være med til at lægge et tryk på os, siger Niels Frederiksen.

EfB har haft ni spillere af sted på landsholdsopgaver, og med den begrænsning er de seneste 14 dage brugt på at hvile ud efter et hektisk program i Superligaen og Europa League. Mohammed Fellah er tilbage i truppen, mens Emil Lyng fortsat er ukampdygtig. 

EfB spiller kampen i Superligaen mod FC Vestsjælland søndag den 20. oktober kl. 14.00 på Slagelse Stadion.

Af Rasmus R. Nejstgaard

nyheder_divider