Et professionelt job forestår på Haarby Stadion

30. aug. 2016

EfB optræder for første gang på Haarby Stadion på Vestfyn, når holdet onsdag møder det nyoprykkede serie 1-hold, Haarby/Flemløse, i anden runde af DBU Pokalen.

Haarby/Flemløse gjorde det i første runde af med et andet Esbjerg-hold, jyllandsserieholdet Sædding-Guldager IF, med en 2-1-sejr efter forlænget spilletid, og EfB-cheftræner Colin Todd undervurderer ikke opgaven.

- Vi er professionelle, og vi tager derover for at møde modstanderne med respekt og yde en professionel indsats. Vi vil nå så langt som muligt i DBU Pokalen, gerne hele vejen til finalen. Jeg fik en snert af det, mens jeg var i Randers, og det var en stor oplevelse, som jeg ville elske at få igen, siger Colin Todd.

En række af EfB’s stamspillere sidder over godt tre dage efter udekampen mod SønderjyskE. EfB stiller til gengæld med en flok motiverede og fodboldsultne spillere, der er opsat på at gøre en god figur og give publikum i Haarby en fin oplevelse.

EfB-tilhængere kan på Haarby Boldklubs hjemmeside, haarbyboldklub.dk, finde anvisninger på, hvor de kan parkere, og hvilken adgang der er til de gæstende fans’ afsnit på stadion.

EfB spiller i anden runde af DBU Pokalen mod Haarby/Flemløse onsdag den 31. august kl. 17.30 på Haarby Stadion.

Af Frede Madsen

nyheder_divider