Flere ændringer efter blamagen i Aarhus

03. Nov. 2016

Sammenbruddet i anden halvleg af kampen mod AGF mandag aften ramte EfB’s spillere og cheftræner Colin Todd hårdt. Allerede fredag aften har holdet mulighed for at rejse sig spillemæssigt og mentalt, når endnu et jysk mandskab med resultater langt under det forventede, AaB, besøger Blue Water Arena.

- Spillerne så stærke og positive ud i pausen i Aarhus. Hvordan vi så kunne indkassere fem mål i anden halvleg var uforståeligt og elendigt. Min stolthed og mit ry er såret, og det samme må spillernes være. Fodbold er et spil over to halvlege, og alle vil huske kampen for de fem mål, men vi må ikke glemme det positive, der hændte i første halvleg, siger Colin Todd.

Han henviser til Mads Hvilsom, der efter 2-6-nederlaget i Aarhus udtalte, at spillerne må kigge på sig selv. De ved, at indsatsen i de sidste 45 minutter mod AGF langt fra var i orden. Der vil ske ændringer i startopstillingen til AaB-kampen.

- Jeg ændrer ikke for ændringernes skyld, men for at bringe mere energi ind på holdet og beskytte enkeltspillere. Forhåbentlig bidrager de spillere, der kommer ind, med, hvad vi har brug for. Vi har brug for mod og handling. Handling taler højere end ord. Alt, hvad jeg siger på træningsbanen og under kampe, er relateret til fodbold og til at opnå et resultat. Vi må udelukkende koncentrere os om os selv nu. AaB stiller med 11 spillere, vi er 11, og vi må tage konfrontationen, siger Colin Todd.

Nikolaj Hagelskjær har i dag været til undersøgelse med sit højre knæ og er ikke spilleklar. Derimod er Bjørn Paulsen tilbage efter en mindre ledbåndsskade i samme knæ.

EfB spiller kampen i Alka Superliga mod AaB fredag den 4. november kl. 18.00 på Blue Water Arena.

Af Frede Madsen

nyheder_divider