Forsvarstalent stiler mod EfB’s superligahold

16. mar. 2016

EfB har indgået en ny toårig aftale med U18-landsholdsspilleren Jeppe Schultz. Det 17-årige forsvarstalent kom fra Næsbjerg RUI til EfB som U14-spiller og blev med succes omskolet fra offensive positioner til det centrale forsvar.

- Jeg føler, den nye kontrakt med EfB er det rigtige for min udvikling, og jeg er glad og stolt over, at klubben vil satse på mig. Jeg havde første træning tirsdag efter at have haft skader i højre knæ i omkring et halvt år. I de næste to år forventer jeg at få kampe på superligaholdet og komme til at spille fast. Jeg er en spillende midterforsvarer med et godt venstreben og blik for spillet. Da jeg begyndte at træne med førsteholdstruppen, skulle jeg lige vænne mig til tempoet og fysikken, men nu følger jeg godt med, siger Jeppe Schultz.

U18-landsholdet med Mark Brink og Anders Dreyer er i disse dage i Ungarn for at spille venskabskampe, og Jeppe Schultz ville også have været i truppen, såfremt genoptræningen af det højre knæ efter den seneste betændelse havde været længere fremme. Han har foreløbig spillet 17 landskampe på U16-, U17- og U18-landsholdet og går efter at blive en del af det nye U19-landshold efter sommerferien.

EfB’s ungdomselitechef, Niels Erik Søndergård, har også store forventninger til Jeppe Schultz, der i forberedelserne til forårssæsonen i Alka Superliga har spillet et par halvlege i træningskampe.

- Jeppe skal til at træne mere med superligatruppen, og kamptilbuddet til ham vil på kort sigt primært være på EfB’s hold i U19 Ligaen og i Reserveligaen. Med udlejen af Michael Jakobsen til Lillestrøm er han den eneste midterforsvarer med venstrebenet som det foretrukne, og det kan hurtigt blive en fordel for ham. Han er en fysisk stærk og forudseende forsvarer med gode evner til at gå med i opspillet. Jeppe er en af fremtidens midterforsvarere i EfB og byder sig til sammen med andre spillere udviklet i vores talentsektor, Jeppe Brinch og Marco Lund, siger Niels Erik Søndergård.

Jeppe Schultz afslutter til sommer HG på Rybners Handelsskole og vil derefter supplere uddannelsen på enkeltfagsniveau.

Af Frede Madsen

nyheder_divider