Frivillig i EfB

Oplev Esbjergs mest spændende arbejdsplads fra ringside. Vi har brug for dig som frivillig på Blue Water Arena!

_______________________________________________________

Vi søger lige nu frivillige til mange forskellige arbejdsopgaver på stadion. Har du lyst til at give en hånd med som frivillig, så kontakt Jens Christian Nielsen på cbj@efb.dk

Skal du være en del af EfB Konferences team? Vi har travlt og søger derfor servicemedarbejdere, der vil være med til at give vores gæster en masse gode oplevelser. Klik her for yderligere info.

______________________________________________________

EfB er utroligt privilegeret i forhold til at få engageret og kompetent hjælp fra et væld af frivillige. De er uvurderlige for vores daglige drift og arrangementsafvikling.

Som frivillig i EfB får du mulighed for at pleje dit sociale netværk og det giver et godt sammenhold at arbejde sammen med så mange engagerede mennesker på og omkring stadion.

Til hver hjemmekamp får du:

  • Mad og drikke.
  • To billetter til stadion, som du kan give til familie eller venner, så de kan komme ind og se kampen.
  • Social hygge over en øl/vand efter kampen i Carlsberg Lounge, så du kan snakke med de andre frivillige, du ikke lige arbejder tæt sammen med under kampen.

En gang årligt får du:

  • Deltagelse i en fest for alle frivillige med mad og drikke og musik.
  • Deltagelse i en udebane tur, hvor vi kører i bus til en af EfB’s udebanekampe i Danmark og får mad og drikke på turen.

Når har du været i EfB som glad og engageret frivillig, er vi selvfølgelig klar med en anbefaling, som du kan bruge i dit fremtidig arbejdsliv.

Vi ser frem til at byde dig velkommen i EfB.

”Jeg tænker ikke så meget over, hvis der er en træls opgave. Jeg synes, at vi generelt har det rigtigt hyggeligt og godt socialt sammen. Jeg kom da også selvom det hed 1. division” .
Frivillig billetsælger i EfB