Genoplev gamle dage – og få fadøl og pølser i en fart

17. mar. 2017

Hvis du er EfB-tilhænger lidt op i alderen, kan du sikkert huske dengang, da alle fodboldkampe blev spillet søndag kl. 13.30, og det væltede ind med resultater fra de andre stadioner i løbet af kampe. Noget af den samme intense spænding kan du genopleve søndag kl. 17.00, når EfB møder AC Horsens – og yngre tilhængere er lige så velkomne.

Normalt bestemmer de tv-stationer, der har betalt for rettighederne til at sende fodboldkampe direkte, hvornår kampene spilles. Men i den sidste spillerunde i grundspillet i Alka Superliga vejer hensynet til en fair afvikling af de kampe, hvor holdene til mesterskabsspillet og gruppespillet om at undgå nedrykning findes, tungest.

Hvis du vil følge EfB’s sidste kamp om vigtige point før dramaet i gruppespillet, er det sikrest at være på Blue Water Arena. Med syv superligakampe på samme tid er du henvist til at streame kampen, hvis du bliver hjemme i sofaen, eller også skal du have en tv-pakke, der koster langt mere end et sæsonkort.

Når du er på stadion, skal du ikke undre dig, hvis sidemanden rejser sig for at hente en fadøl og et sæt pølser og er hurtigt tilbage. Så er det fordi, han har downloadet app’en Waiteer på sin smartphone, så han kan bestille fortæring og forfriskninger i den nærmeste bod, mens han følger fodboldkampen. Betalingen foregår med MobilePay, og der kommer besked om, når ordren er under behandling, og når den er færdig til afhentning. Er du på Waiteer, springer du køen over og henter din ordre et særligt udleveringssted i salgsboden.

- Da jeg blev præsenteret for Waiteer, blev jeg straks bidt af app’en og syntes, det var en god idé. Selv om tallene fortsat er ret små, benyttede 40 procent flere sig af muligheden i årets anden hjemmekamp end i den første. Jeg forventer, at det vil fortsætte med at stige, efterhånden som tilskuerne bliver klar over muligheden, siger EfB’s konferencechef, Lars Fyhn.

Waiteer bliver i dette forår testet i to boder på B-tribunen og en på C-tribunen. Også på A-tribunen er det muligt at bestille hele sortimentet til hurtig afhentning – og ligeledes sponsorer er flittige pølsespisere.

De frivillige i boderne har taget godt imod den nye service, der skal bidrage til en bedre publikumsoplevelse på Blue Water Arena. Når kunderne kommer for at hente ordren, er den betalt, og de skal blot vise det på smartphonen. Det er nemt for alle.  

- Vi vil løbende udvikle på de muligheder, Waiteer giver. Med tiden håber vi, at kan bringe de bestilte varer, flere boder vil komme med, og tilskuerne vil få endnu flere valgmuligheder – selv om intet slår fadøl og pølser, siger Lars Fyhn.

Du kan købe billet til kampen i Alka Superliga mellem EfB og AC Horsens søndag kl. 17.00 på Blue Water Arena på billet.efb.dk. Køber du billetten inden fredag kl. 17.00, sparer du 20 kr. i forhold til den ordinære billetpris.

Waiteer kan hentes til iPhone via dette link og til Android via dette link.

Af Frede Madsen

nyheder_divider