Hård test afsluttede træningslejren

08. Jul. 2017

Esbjerg fB’s fodboldsmandskab afsluttede en uges træningslejr mod et superligaklar mandskab fra SønderjyskE. Kampen blev afviklet lørdag kl. 13.00 på Sydbank Park i Haderslev og de skarpe sønderjyder sendte udeholdet hjem med et stort 6-2 nederlag.

Træningen var startet en uge tidligere i Haderslev end i det vestjyske, og det var tydeligt fra kampens start, at sønderjydernes sæsonstart var først forestående, modsat havde esbjergenserne lidt tunge ben fra træningslejren i Vildbjerg, som havde bestået af to daglige træningspas.

Sønderjyderne var klart skarpere end udeholdet, mens særligt udeholdets defensiv gentagende gange leverede uskarpt forsvarsspil, hvilket resulterede et det velfortjente nederlag.

Set med EfB-øjne, så var det som i den seneste kamp mod Vejle Budu Zivzivadze, der ved flere lejligheder var farlig foran mål. Budu scorede sammen med Brent McGrath de to mål. Budu som efter et halvt år i Esbjerg, ser ud til at finde melodien i her i opstarten. Meldingerne fra træningslejren var tilsvarende, at Budu havde efterladt et godt indtryk hos cheftræner John Lammars.

Den rumænske prøvespiller, Deian Sorescu, gjorde et godt indtryk. Startende på højre backen havde han flere gode offensive aktioner. Fra anden halvlegs start var han flyttet op på den offensive kant, hvor kan ligeledes bidrag med flere gode aktioner. Den sportslige ledelse skal nu vurdere hvorvidt indtrykket fra træningslejren og træningskampen har efterladt et tilstrækkeligt godt indtryk i forhold til en fremtidig tilknytning.

Til slut i kampen foretog særligt udeholdet flere udskiftninger, bl.a. oplevede Mark Brink den særlige situation at blive både ud- og indskiftet i samme kamp, da han måtte afløse Jacob Lungi, som måtte udgå efter et uheld.
Det blev en god lærestreg for det unge Esbjerg hold, der sluttede kampen med et meget ungt hold, hvor kun Jonas Jensen, Nikolai Hagelskjær og Brent McGrath var mere end 21 år.

Af Dan Mose Andersen

nyheder_divider