Hasselt Cup i Belgien

20. Apr. 2017

39 spillere og ledere fra Esbjerg fBs U17 og U19 hold deltog i Påsken i Hasselt Cup, Belgien, hvor der deltog hold fra Belgien, Holland, Frankrig, Tyskland og Danmark.
EfB´s U19 2. div. gik ubesejret igennem turneringen og vandt hele stævnet i U19 rækken.
Drengene vandt suverænt deres pulje med en målscore på 15-0 efter 4 puljekampe, og de positive tendenser fortsatte i semifinalen, der endte med en sejr på 2-1. I finalen blev de lokale arrangører SC Hades besejret med hele 6-1, og dermed konsolliderede U19-holdet sig som stævnets suveræne vindere med lutter sejre, og en målscore på hele 23-2!
Finalen startede ellers katastrofalt, da modstanderne efter blot 3. min. spil bragte sig foran med 0-1. Men drengene viste super flot moral og med 3 hurtige scoringer indenfor 6 min. vendte de det hele på hovedet, og SC Hades fik derefter aldrig et ben til jorden. 2. halvleg kørte U19-spillerne sikkert hjem med yderligere 3 scoringer, og trænerteamet havde ovenikøbet overskud til at bringe alle 5 udskiftere på banen.
 
Udover U19-holdet, deltog også EfB´s U17 i Hasselt Cup,  og holdet fik en meget flot 4. plads, efter gode præstationer i alle kampe. 
Det var en gruppe meget trætte, men glade spillere og ledere, der mandag aften ankom til Esbjerg igen.

nyheder_divider