Rasmussen udlejes for anden gang til Vejle

30. jan. 2016

EfB udlejer ligesom i foråret 2015 Jesper Rasmussen til Vejle Boldklub, hvor han er til rådighed straks og frem til sit kontraktudløb 30. juni 2016.

- Jeg vil først og fremmest gerne have spilletid. Vejle vil gerne have mig, jeg kender træneren og det meste af truppen, og derfor er det en rigtig god mulighed for mig. Jeg havde et fint ophold senest, og nu glæder jeg mig meget til at komme tilbage og spille med om en vigtig oprykning til Superligaen, siger Jesper Rasmussen.

Han kom til EfB som 17-årig har været plaget af flere langvarige skader, der har hindret hans talent i at komme til fuld udfoldelse. Efter debuten i april 2012 er det blevet til 42 kampe og fem mål for EfB.

- Jeg har det rigtig godt fysisk nu, bedre end længe, og jeg håber, at jeg får mulighed for at vise mig frem fra min bedste side i Vejle. Jeg føler ikke, at jeg er tæt på spilletid i EfB, og jeg tror, at chancerne er meget større i Vejle, siger den 24-årige offensivspiller.

Hans vurdering bekræftes af EfB’s cheftræner, Jonas Dal, der oplyser, at der er mange kandidater til startopstillingen på Jesper Rasmussens position, og at udsigterne til spilletid på et halvt og et helt års sigt ser vanskelige ud.

- Vi har en stor spillertrup, der gerne skal slankes lidt, og så er det naturligt at tage de spillere, der er i periferien i truppen. Jesper har mange kvaliteter og er en dygtig spiller, men det kræver, at han spiller kampe med større kontinuitet, siger Jonas Dal.

Af Frede Madsen

nyheder_divider