Køb billig billet i god tid og undgå kø og gebyr

07. feb. 2017

EfB’s forårspremiere, kampen mod lokalrivalerne fra SønderjyskE fredag den 17. februar kl. 20.15, nærmer sig, og billetsalget er indledt. Som noget nyt vil du nu blive belønnet for at købe din billet i god tid – senest 48 timer før kampstart. Du kan allerede nu købe billet til SønderjyskE-kampen, og snart følger hjemmekampene mod Viborg FF 3. marts og AC Horsens 19. marts. 

- Vi vil gerne give de tilskuere, der i god tid beslutter sig for at se fodboldkampe på Blue Water Arena, en besparelse på billetprisen. Hvis de køber billetten 48 timer før kampen, sparer de 20 kr. Derimod pålægges – ligesom det er tilfældet i en række andre superligaklubber – et gebyr på 20 kr., hvis de køber deres billet i billetlugen lige før kampen. Du sparer altså 40 kr. pr. billet ved at købe tidligt i forhold til at stå i kø ved billetlugen, siger EfB’s billetansvarlige, Esben Svane.

Før efterårets hjemmekampe fordelte købet af billetter på nettet og købet af billetter ved billetlugen sig omtrent ligeligt. Tilskuerne sparer nu penge ved at vælge nettet, og EfB får bedre mulighed for at planlægge servicen og salget fra boderne ved på forhånd at have et bedre indtryk af interessen for hver kamp. EfB har fået nyt billetsystem, og i fremtiden skal du købe din billet på billet.efb.dk. Her kan du også købe et sæsonkort gældende for forårssæsonen og opnå en endnu større besparelse.

Her er en oversigt over dine muligheder.   

Køb senest 48 timer før kampstart og spar mange penge

Ved køb senest 48 timer før kampstart trækkes 20 kr. fra den ordinære billetpris.
Eksempel: Kun kr. 110,- for en voksenbillet på C-tribunen mod tidligere kr. 130,-
Eksempel: Kun kr. 50,- for en juniorbillet på C-tribunen mod tidligere kr. 70,-

Der pålægges dørsalgsgebyr ved billetlugen ved Blue Water Arena

Ved køb i billetlugen ved Blue Water Arena lægges der 20 kr. til den ordinære billetpris.
Eksempel: Kr. 150,- for en voksenbillet på C-tribunen mod tidligere kr. 130,-
Eksempel: Kr. 90,- for en juniorbillet på C-tribunen mod tidligere kr. 70,-

Alt kan ordnes fra mobilen – Nyt: Få billetten sendt som SMS

Billetter kan købes fra mobiltelefonen, og MobilePay kan benyttes.
Uden gebyrtillæg kan du ligeledes få billetten tilsendt som SMS, så du slipper for at printe billetten ud.

EfB samler tilskuerne for at skabe bedre stemning

Til de sidste tre hjemmekampe i grundspillet i Alka Superliga vil der ikke være adgang til D-tribunen. Som et led i at øge interessen for Superligaen ønsker de tv-stationer, der har rettighederne til at transmittere kampene, at der er flere tilskuere i tv-vinklen. Det vil på Blue Water Arena indebære flere tilskuere på C-tribunen.

- Vi ønsker at hæve stadionoplevelsen, og når tilskuere sidder eller står tæt sammen, er det med til at skabe bedre stemning. Vi er helt bevidste om, at det får betydning for ca. 130 sæsonkortholdere, der har købt plads på D-tribunen. De vil blive tilbudt pladser i en samlet sektion på øvre C, eller hvor de ellers har lyst til at sidde på B- eller C-tribunen. Den ret lave udnyttelsesgrad på D-tribunen giver os ekstra omkostninger, så der er også fordele i på kort sigt at samle tilskuerne på tre tribuner, siger konstitueret adm. direktør Dan Mose Andersen.

Af Frede Madsen

nyheder_divider