Lekven og Bille tilbage i pokalopgør

23. sep. 2015

Profilerne Magnus Lekven og Nicki Bille vender sammen med unge Jeppe Brinch tilbage i Esbjerg fB’s trup til opgøret mod Bet25 Ligaens førerhold, Lyngby BK, i tredje runde af DBU Pokalen. I det hele taget stiller EfB i den skarpest mulige formation til en vanskelig udfordring i Lyngby.

- Jeg siger ikke af høflighed, at jeg har den dybeste respekt for Lyngby. Holdet har fortsat nogle af de værdier, der har været gældende i klubben længe, de vil spille fodbold, har fart over kanterne med Boysen og Surprise samt angrebsivrige backs i blandt andre Michael Lumb, siger EfB’s cheftræner Michael Pedersen.

Tre gange tidligere har EfB slået Lyngby ud af pokalturneringen i nyere tid, men senest vandt Lyngby med 3-0 over et reservepræget EfB-hold i 2013. Ud over en skarp David Boysen i front har Lyngby i denne sæson fået tilgang af erfarne Dennis Sørensen fra FC Vestsjælland og Danilo Arrieta til offensiven samt Daniel Jensen til den centrale midtbane.   

- Jeg kender ikke intensiteten i kampene i 1. division, men der ser ud til at være knald på. Vi vil helst have kampen spillet i et så højt tempo som muligt. Det formåede vi mod OB, men ikke mod Randers, siger Michael Pedersen.

Daniel Stenderup, Jerry Lucena og Robin Söder sidder over med mindre skader, men ventes alle klar til mandagens vigtige bundopgør i Alka Superliga mod Hobro IK.

EfB spiller kampen i 3. runde af DBU Pokalen mod Lyngby BK torsdag den 24. september kl. 18.15 på Lyngby Stadion.

Af Frede Madsen

nyheder_divider