Målløs affære i Nordsjælland

11. Apr. 2016

Mandagens opgør i Alka Superliga bød på EfB mod FC Nordsjælland, og til trods for flere fine muligheder til begge hold, fik ingen af spillerne bolden over stregen, og kampen sluttede uden scoringer.

Esbjerg fB var draget til Nordsjælland for at fortsætte den gode start på forårssæsonen, og en lovende start gav da også udtryk for, at det var muligt. Efter få minutter kom Casper Nielsen således igennem på højre kanten, men hovedstødet fra Bjørn Paulsen gik forbi mål.

Senere kom Casper Nielsen selv i afslutterens rolle, da Jeppe Andersen slog bolden indover til Jesper Jørgensen, der fra området omkring den bagerste stolpe sendte bolden ind mod Casper Nielsen, som fra kort afstand afsluttede tæt forbi mål. Desværre måtte Casper Nielsen kort tid efter lade sig erstatte af Lasse Rise, da han var noget groggy efter en duel med Andreas Maxsø, hvor de støtte hovederne sammen.

I slutningen af den første halvleg lykkedes det for hjemmeholdet at arbejde sig ind i kampen, og det havde nær kastet et mål af sig, da Mads Mini Pedersen kom igennem i venstre side og sendte bolden indover. Jesper Lauridsen clearede bolden for fødderne af Emre Mor, men Tobias Mikkelsen opsnappede clearingen, og fra kort afstand sparkede han bolden tæt forbi mål, og holdene gik til pause uden scoringer på Farum Park.

Esbjergenserne startede anden halvleg fint og efter få minutter opsamlede Magnus Lekven en clearing ved feltkanten og afsluttede tæt forbi mål. Kort tid efter gav lidt småspil mellem Lasse Rise og Ronnie Schwartz en afslutningsmulighed til Schwartz, men bolden blev blokeret og nordsjællændernes målmand, David Jensen, samlede bolden op. David Jensen sendte straks David Moberg Karlsson afsted mod mål. Karlsson sendte bolden videre til Emre Mor, der afsluttede, men Jeppe Højbjerg reddede skuddet.

Lasse Rise forsøgte efterfølgende at svare igen, da han flot tog bolden ned i feltet og forsøgte at lægge bolden i det lange hjørne. Skuddet blev dog afvist af stolpen, og kampen sluttede uden scoringer.

- Det var ikke meget de kom til i dag, og de to redninger som Højbjerg havde, det var på langskud. Men vi gjorde det rigtig godt defensivt. Jeg stod og nød, at mit hold var så dygtigt organiseret defensivt, og så var jeg lidt ærgerlig over, at vi ikke producerede mere offensivt, sagde Jonas Dal.

Af Rasmus R. Nejstgaard

nyheder_divider