Menu 2018

Forretter på buffet (vælg to retter)

Sprøde tarteletter med hønsekød i aspargessauce, persille og tomat
Klassisk tunmousse pyntet med rejer, citron, friske grønne asparges og tomatdressing
Roulade af røget gourmet laks og spinat, tomatconcassé og flødeostecreme
Saftig bagt laksefilet med citronpeber, sauce verte, pestorejer og høvlede grøntsagsspåner
Italiensk antipasta fad med syltede grøntsager, sprød salat og tomattapanade

Hovedretter på buffet

Rosastegt kalveculotte med chipotle chili og havsalt
BBQ-stegt røget nakkefilet med frisk timian
Små stegte kartofler med sesam og tørret hvidløg
Hjemmelavet whiskysauce med rosmarin og tomatrelish
Farverig salatbar med friske grøntsager og hjemmelavet dressing
Marineret broccoli og æblesalat med pearl couscous, ristede nødder og bacon

Desserter på buffet (vælg to retter)

Hjemmelavet isbombe med frugtpuré, chokoladepynt og flødeskum
Jordbærtiramisu med mascarponecreme, jordbærcoulis og friske jordbær
Saftig gulerodsmuffin med flødeostecreme, knuste Oreo-kiks og frysetørrede hindbær
Klassisk kiksekage med orangesmag og vaniljekiks, pyntet med sukkerribs
Karamel panna cotta med polynesisk vanilje og chokoladeganaché

Tilkøb af natmad

Se hvad vi kan tilbyde her

Har I andre ønsker til jeres menu kontakt da EfB Konference på 76126600 eller konference@efb.dk