Mestrene på menuen i sidste hjemmekamp

25. maj. 2016

EfB siger farvel til sit hjemmepublikum med en kamp mod de kommende danske mestre fra FC København, og spillerne og cheftræner Jonas Dal vil gøre alt for at efterlade det bedste indtryk efter en vanskelig sæson. 

- Vi skylder publikum, sponsorer og allermest os selv at slutte godt af med en god indsats – og helst en sejr. Det vil kræve masser af løb, indsats i nærkampe og et godt udtryk på banen, siger Jonas Dal.

EfB har tabt de seneste tre opgør mod FC København med 2-1, og de foregående kampe har også været jævnbyrdige.

- Vi skal arbejde videre med den gode defensiv fra kampen mod AaB ved at hænge godt sammen i kæderne og være stærke i dueller og clearinger. I det offensive spil skal vi være dygtige til at vende med bolden, når vi spiller bolden frem, og vi skal turde løbe omstillingerne, der er et af de bedste midler til at skabe muligheder mod de danske mestre. Fysisk er FC København mange hold overlegne, og vi skal byde ind på andre parametre, siger Jonas Dal.

Casper Nielsen udgik tidligt i kampen mod AaB og er ude af truppen, Lasse Rise er stadig mærket af sin sygdom, og forårets skadestrængsler fortsætter, da angriberen Ronnie Schwartz udgik af den sidste træning på Blue Water Arena med en forstrækning. Emil Lyng har spillet sidste kamp for EfB, da han har fået to karantænedage for udvisningen i Aalborg. Anfører Magnus Lekven er klar efter en fodskade, Jeppe Andersen er tilbage fra karantæne, og Jerry Lucena får måske mulighed for at spille 291. og sidste kamp for EfB, inden han overgår til en trænerpost i klubben.

EfB spiller kampen i Alka Superliga mod FC København torsdag den 26. maj kl. 20.00 på Blue Water Arena.

Af Frede Madsen

nyheder_divider