Mick van Buren fortsætter ikke i EfB

13. Jun. 2016

Efter tre sæsoner og 25 mål for Esbjerg fB forlader den hollandske angriber, Mick van Buren, klubben for at søge nye udfordringer i karrieren.

EfB har gennem længere tid være i forhandlinger med den 23-årige hollænder om en kontraktforlængelse, men angriberen har fået et økonomisk mere attraktivt tilbud fra en udenlandsk klub, som han har valgt at tage i mod.

- Mick van Buren meddelte fredag, at han skulle til lægetjek i en anden klub. Vi føler, at vi havde givet ham et attraktivt tilbud, men vi må også respektere, at han har fået et økonomisk tilbud, hvor vi ikke kunne være med, siger adm. direktør Søren Poulsen.

Hollænderen kom til EfB fra hollandske SBV Excelsior i sommeren 2013 og vil blandt andet huskes for hans imponerende start i klubben, hvor han i sin debut scorede to mål mod FC Nordsjælland og siden fire mål i Europa League-eventyret i efteråret 2013. I vinters blev han opereret for sportsbrok, hvilket gjorde, at han sent kom i form i det netop overståede forår.

- Jeg har været i klubben i tre år, og jeg har altid syntes om at være i Esbjerg. Fodboldmæssigt har der været opture og nedture, men jeg vil altid huske tiden som god. Jeg har nydt sammenholdet med mine holdkammerater, jeg har lært en masse ting, og det tager jeg med videre i karrieren. Til fansene vil jeg gerne sige tak for støtten i alle tre år. Det har betydet meget i de hårde perioder, og jeg vil altid huske det. Derfor håber jeg også, at de har respekt for min beslutning, siger Mick van Buren.

EfB takker Mick van Buren for hans tid i klubben og ønsker ham held og lykke fremadrettet. Hollænderens klubskifte medfører, at Esbjerg fB intensiverer jagten på at finde en ny angriber.

Af Rasmus R. Nejstgaard

nyheder_divider