Mulige debutanter i forårspremieren

16. feb. 2017

Fredag er dagen, som mange i og omkring Esbjerg fB længe har set frem til. Alka Superliga sparkes i gang med et brag af et lokalopgør mod rivalerne fra SønderjyskE, og tilskuerne kan se frem til en række nye spillere, der forhåbentligt vil vinde mange vestjyske hjerter.

I løbet af vinteropstarten er der sket flere ændringer i Esbjerg fB, der gør fredagens kamp ekstra interessant for klubbens tilhængere, som nu får muligheden for at sætte ansigt på en række nye spillere.

- Der er en optimisme og en positiv energi i byen. Folk er spændte på, hvad det er for nogle nye spillere, og derfor glæder vi os til at vise dem frem og give dem alt, hvad vi har. De nye spillere glæder sig til at spille på Blue Water Arena, siger EfB’s cheftræner Lars Lungi Sørensen.

SønderjyskE har også skiftet ud i deres spillertrup, og med ny cheftræner og assistenttræner har Lars Lungi Sørensen forberedt sig grundigt ved at følge lokalrivalerne i deres træningskampe. Han afviser dog ikke, at en forårspremiere er speciel.

- Den første kamp er altid spændende. Vi skal have afklaret, hvor vi står, og om vi kan holde 90 minutter. Vi glæder os til komme i gang igen. Det er det, vi har trænet mod, og det starter fredag. Lige nu er det SønderjyskE, det gælder, og så gør vi alt, hvad vi kan der. SønderjyskE er et modent og afklaret hold, der ved, hvad de er gode til, og det spiller de på, siger Lars Lungi Sørensen.

Jeppe Andersen og Jesper Jørgensen er ude med skader, mens Otar Kakabadze, Budu Zivzivadze og Lasha Parunashvili må udskyde deres debut for Esbjerg fB. Otar Kakabadze har medbragt en karantæne fra sin tid i Gimnastic de Taragona, mens arbejdstilladelsen har forsinket processen i at få de to andre georgiere integreret på banen. Lasha Parunashvili har torsdag fået arbejdstilladelse i Danmark, og alle spillere i truppen kan fremadrettet benyttes i Alka Superliga.

EfB spiller kampen i Alka Superliga mod SønderjyskE fredag den 17. februar kl. 20.15 på Blue Water Arena.

Af Rasmus R. Nejstgaard

nyheder_divider