Nulløsning kastede et point af sig

20. Apr. 2015

Et point blev det til, da EfB og Randers tørnede sammen i en chancefattig kamp på et stemningsforladt Blue Water Arena.

Højdepunkterne var der ikke mange af i første halvleg. Om den manglende stemning på tribunerne smittede af på banen, skal være usagt, men der var ikke meget at komme efter i de første 45 minutter. Viktor Lundbergs forsøg for Randers efter ni minutter, stod som en af de få muligheder i første halvleg.

EfB’s første store chance kom, da Randers-keeper Karl-Johan Johnsson missede en tilbagelægning, men den svenske keeper nåede at få bolden under kontrol, så gæsterne slap med skrækken. Eneste reelle EfB-chance i første halvleg stod Daniel Larsson for, da han hårdt presset fik afsluttet på Kevin Mensahs indlæg, men afslutningen gik forbi målet.

Efter pausen kom der langsomt mere liv i sagerne. Indskiftede Casper Nielsen fik hurtigt sat gang i esbjergenserne. Ti minutter inde i anden halvleg kom først Larsson og sidenhen Nielsen frem til et par gode forsøg, men i begge tilfælde lykkedes det ikke for de blåstribede at score.

Chancerne til Larsson og Nielsen fik slået hul på bylden for EfB. Efter en bolderobring kom Robin Söder afsted mod baglinjen, hvorfra han med et indlæg forsøgte at finde Larsson foran målet. Bolden nåede aldrig frem til modtageren, da en Randers-fod sendte bolden til hjørnespark.

Kampens største jubelbrøl kom efter 69 minutter, da Mick van Buren kom på banen. Hos de fleste på Blue Water Arena var der et håb om, at van Buren kunne komme ind og gøre det samme, som han gjorde i pokalsemifinalen i Parken.

Van Buren og Casper Nielsen kom også begge til gode afslutninger, men Johansson var på plads i Randers målet, når afslutningerne var indenfor målrammen. I slutminutterne var EfB tæt på at få scoret det afgørende mål, da et par hjørnespark gjorde livet farligt for gæsterne, men Michael Jakobsens helt store forsøg blev afværget, så jublen udeblev i Esbjerg på en dag, hvor der ikke var så meget at skrive hjem om, udover det ene point.

Af Lars Johansen

nyheder_divider