Holdledermøde afholdt i klubhuset søndag den 3. februar

06. feb. 2013

Nyt fra bestyrelsen: Holdledermøde afholdet i klubhuset søndag den 3. februar.

Søndag formiddag den 3. februar blev der i klubhuset afholdt holdledermøde.

Formålet med mødet var blandt andet at informere om de ændringer der er sket i forbindelse med opbevaringen af bolde og materialer m.m. 

Bolde opbevares fremover i kælderen. Her er alle boldreoler blevet flyttet fra containeren til styrketræningsrummet. Hver årgang har sine egne hylder/rum.

I de 2 bageste rum i klæderen, forenden af gangen, er der skabe til opbevaring af spilletøj, overtrækstrøjer, toppe, drikkedunke osv. Der er en hylde til hver af de yngste årgange og et skab til hver af de ældste årgange.

I det ene rum hænger der jakker som kan benyttes til udskiftningsspillere på alle årgange. Jakkerne skal returneres straks efter brug – og hænges på bøjler på tørresnoren.

Det er et fælles ansvar at vi rydder op og holder gulvene fri for tøj, materialer m.m.

I kælderen var der en del tasker med spilletøj som ikke blev brugt. Her var der således mulighed for at de enkelte årgang kunne få suppleret deres spillesæt med ekstra trøjer, shorts og strømper.

Er der årgange som stadig mangler enkelte rekvisitter, er der mulighed for at aflevere en ”ønskeseddel” til vores nye materialemand, Alex. ”Ønskesedler” findes i Alex’ dueslag i klæderen. Alex er i øvrigt at træffe i klubhuset hver torsdag kl. 16.00 – 18.00.

Har du som holdleder brug for en nøgle til klubhuset kan du bestille en sådan hos Torben Munkholm. Send en mail med dine kontaktoplysninger (navn, adresse, telefonnummer og e-mail adresse).

Desuden udleverede Rasmus folderene: ”EfB for Life”, ”Frihed under ansvar”, DBU’s ”Handlinger og Holdninger” samt ”De 10 forældre bud”.

Brian fortalte om et nyt spændende tiltag i cafeteriet – muligheden for at bestille aftensmad og spise sammen. Mere herom følger…..

Efter et par interessante timer sluttede vi af med en bid brød og en vand i cafeteriet.

Tak for det store fremmøde og jeres engagement. 

Bestyrelsen

 

nyheder_divider