Ærgerlig slutning på kampen for U17

02. mar. 2013

Esbjerg fB tyvstartede i ligaen, da de med den udsatte kamp fra efteråret tog hul på forårssæsonen i U17-ligaen. Her kom EfB foran med to mål, men i kampens sidste fire minutter fik Silkeborg IF udlignet til 2-2.

Kampens første halvleg brugte begge hold til at finde tilbage i rytmen i ligaen, men efter en kort Silkeborgdominans kunne EfB langsomt sætte sig på kampen. Lige inden pausen fik de blåhvide således chancen fra ellevemeterpletten, men desværre måtte Nicolaj F. Jensen se sit skud reddet af målmanden.

Fra anden halvlegs start viste EfB det spil der har givet dem den aktuelle topplacering i U17-ligaen, og satte sig på kampen. Dette bar frugt da Nicolaj F. Jensen fra højre side driblede forbi tre mand og hamrede bolden ind i modsatte hjørne.

Kort tid efter brød EfB igen igennem i højre side. Denne gang var det Aumang Haji, der førte bolden frem og kunne servere den for ligatopscoreren, Søren Andreasen, der sikkert scorede til 2-0.

I kampens sidste minutter satsede Silkeborg på deres fysiske overtag, og ved et hjørnespark kort før tid gav dette resultater. Her kunne en Silkeborgspiller sparke bolden den sidste meter over stregen, hvilket gav fornyet tro på tingene hos SIF. Blot to minutter efter gentog dette sig desværre, da bolden efter et frispark blev prikket det sidste stykke over stregen, til slutresultatet 2-2.

- Som kampen udviklede sig spillede vi som det tophold, som det ser ud til at vi er. I de første 35 minutter af anden halvleg ramte vi et rigtig fint niveau. Vi kunne snildt have været foran med tre eller fire mål, og så havde det været game-over. Når vi har chancen skal vi huske at lave målene, sagde U17-træner René Christiansen efter kampen.

Af Rasmus R. Nejstgaard

nyheder_divider